Cura di a Botanica Pulsata Da a Scienza

Spedizione di u Regnu Unitu Gratuitu per ordini di più di 25 £

Pianu di Appuntu

li dittagli 1st May 2020

Per u scopu di l'Attu di Proteczione di Dati 1998 (l'Attu) è da u 25 di Maghju 2018, u Regolamentu generale di a UE per a Proteczione di Dati 2016/679 (GDPR), u controller di dati hè Freya + Bailey Skincare Limited (cumpagnia n ° 11540268), chì hà uffiziu registrata in 71-75 Shelton Street, Covent Garden, Londra, WC2H 9JQ, Regnu Unitu ("Cumpagnia / noi / noi").

Avemu designatu un Ufficiale per a Proteczione di Dati (DPO) chì hè incaricatu di vigilà e dumande in relazione à sta Politica di privacy. Sì avete qualchissia dubbie o vorrebbe fà una dumanda per esercitare qualcunu di i vostri diritti ghjuridichi, per piacè cuntattate DPO utilizendu i ditaglii riportati in a sezione "Cuntattateci" quì sottu.

A Freya + Bailey Skincare simu impegnati à prutege a vostra privacy.

Questa Política di Privacità stabilisce e pratiche di privacy di a Cumpagnia. Per piacè piglià u tempu d'andà cun attenzione à questa Pulitica di privacy perchè vi dice cumu a vostra infurmazione persunale serà trattata da noi. Utilizendu u situ web Freya + Bailey Skincare (u "Site") è i nostri servizii, accettate incondiziunativamente da esse liatu da questa Política di privacy.

Freya + Bailey Skincare vole offre vi a megliu sperienza in Internet pussibule; di conseguenza, funzioni supplementari, caratteristiche, prudutti o servizii sò incorporati in u situ da u tempu à u tempu. Questu, è u nostru impegnu à prutezzione di a privacy di a vostra infurmazione persunale, pò esse risultatu in cambiamenti periodichi in questa Politica di privacy. In cunseguenza, ricordate di rinvià à questa Politica di Privacità regularmente per rivisione qualsiasi emenda.

Ogni dumanda riguardanti a nostra Politica di Privacità deve esse diretta à a Politica di privacy, Freya + Bailey Skincare à info@freyaandbailey.com

QUÈ COGLIEMU E CUM UTILIZZAMU A TUA INFORMAZIONE PERSONALE?

INFORMAZIONI NON-PERSONALI
Pudemu automaticamente recullà informazioni micca persunali riguardanti à voi cum'è u tipu di navigatori internet chì utilizate o u situ da quale site ligatu à u nostru Site. Ùn pudete micca esse identificatu da questa infurmazione è hè adupratu solu per assiste à furnisce un serviziu efficace in u nostru situ. Pudemu da u tempu à u mumentu furnisce i prupietari o operatori di siti di terzu da quale hè pussibule ligà à u nostru situ cun infurmazione riguardanti u numeru d'utilizatori chì liganu à u nostru situ da i so siti. Ùn pudete micca esse identificatu da sta infurmazione.

COOKIES

Pudemu magazzinà alcuna infurmazione (cumunemente chjamata "cookie") nantu à u vostru urdinatore quandu fighjate u nostru situ. Sta infurmazione facilita l'usu di u nostru situ è ​​aiuta à capisce cumu u nostru situ hè adupratu. Pudete sguassà o bluccà certi cookies da u vostru urdinatore se vulete (a vostra scherma o manuale d'aiutu duverà dì cumu fà questu), ma certi servizii Freya + Bailey Skincare ùn pò micca funzionà bè o in alcune se definite u vostru navigatore ùn. accettà i cookies. Per piacè riferite à a nostra Política di Cookie per avè infurmazione detallata.

MARKETING È COMUNICAZIONE

Hè assai impurtante per noi chì vi furnemu u più altu livellu di serviziu. Per aiutà di fà questu, da u tempu ci puderemu cuntattà cun voi unu di i metudi di cuntattu chì avete furnitu, cù i dettagli di i nostri newsletters, sondaggi, prudutti è servizii chì pensemu chì pò esse d'interessu per voi, è ancu messaggi publicitari pertinenti. Se in ogni momentu ùn vulete micca riceve email da, fate clicà Freya + Bailey Skincare u ligame 'unsubscribe' inclusu in u pede di ogni email di marketing chì mandemu. In alternativa, mandate un messagiu di e-mail intitulatu "annullà" à customerservice@freyaandbailey.com Per piacè nutate chì i clienti attivi continuanu à riceve cumunicazioni di ordine è di contu da noi.

BASI LEGALI PER UTILIZZARE LA TUA INFORMAZIONE?

Freya + Bailey Skincare utilizza o solu comparte a vostra infurmazione persunale solu induve avemu una raghjone curretta per fà. Questi motivi sò:

  1. Ordine - a vostra infurmazione persunale hè processata in modu di cumparisce un accordu cuntrattuale, per esempiu, per invià i vostri beni.
  2. Consente - induve accettateci di usà a vostra infurmazione in questu modu per esempiu per u almacenamentu di i vostri dati di a carta di pagamentu.
  3. Interessi legittimi - questu significa l'interessi di Freya + Bailey Skincare in a gestione di a nostra attività per permette di furnisce noi i migliori prudutti è servizii in u modu più adattatu, p.e. per gestisce i nostri livelli di stock, per u sviluppu di l'affari è a gestione di rischi
  4. Obbligazione Legale - induve ci hè un statutu legale o un altru requisitu legale per aduprà o cumparte l'infurmazioni, per esempiu, quandu avemu da aduprà a vostra infurmazione per scopi di rinfurzà a legge o cumpletu statutuali

Eccu un elencu di e manere chì pudemu usà a vostra infurmazione persunale, è di quale di i mutivi deskritti prima avemu fiducia di fà cusì. Induve avemu listatu l'interessi legittimi cum'è una ragione, discrivemu ancu quì sottu ciò chì credemu chì questi interessi legittimi sò:

Action Dati / Tipu d'infurmazione Motivi legali per u trasfurmazione
Prucessa a spedizione di prudutti o servizii urdinati, è gestendu attivamente i pagamenti è i prucessi di ricuperazione di u debitu
  1. Infurmazioni persunali
  2. Infurmazione di cuntattu
  3. Infurmazioni finanziarie
  1. Per cumpletu l'accordu cuntrattuale
  2. Cumplicatu per u nostru interessu legittimu di ricuperà qualsiasi fondi dovuti à noi dopu a spedizione di prudutti o una prestazione di servizii
L'aghjurnamentu di i clienti nantu à qualsiasi mudifiche à i nostri termini è cundizioni o pulitica di privacy
  1. Infurmazioni persunali
  2. Infurmazione di cuntattu
  1. Per cumpletu l'accordu cuntrattuale
  2. Obligatu à suddisfà i bisogni ghjuridichi
Registrazione di un novu cliente
  1. Infurmazioni persunali
  2. Infurmazione di cuntattu
  1. Per cumpletu l'accordu cuntrattuale
Prutezzione di i nostri affari è i siti web realizendu testi di u situ web, applicendu l'aghjurnamenti di sicurezza, valutendu ogni minaccia di cibersigurtà è analizà e nostre basa di dati
  1. Infurmazioni persunali
  2. Infurmazione di cuntattu
  3. Situ Web è informazioni tecniche
  1. Obligatu à suddisfà i bisogni ghjuridichi
  2. Ubligatu per u nostru interessu legittimu di prutege i nostri siti web è l'imprese da un usu dannusu, per impedisce a cibercrime, completà l'auditi tecnichi di u situ web è cresce a nostra rete
I clienti in mailing per dumandà feedback o participazione in un sorte di premiu
  1. Infurmazioni persunali
  2. Infurmazione di cuntattu
  3. Infurmazioni nantu à u usu di u produttu
  4. Infurmazioni di u marketing
  1. Per cumpletu l'accordu cuntrattuale
  2. Obligatu à suddisfà i bisogni ghjuridichi
  3. Ubligatu per u nostru interessu legittimu di studià cumu i clienti interagiscenu cù i nostri prudutti è servizii pruposti, è cumu si ponu esse rinfurzati
QUI CHE DIVIDEMU A TUA INFORMAZIONE CON E PERCHE

Other than the disclosures referred to in this policy, we will not disclose any personal information without your permission unless we are legally entitled or obliged to do so (for example, if required to do so by Court Order or for the purposes of prevention of fraud or other crime). We will only disclose and/or transfer your personal information to a third party having ensured that steps have first been taken to ensure that your privacy rights continue to be protected. Freya + Bailey  Skincare may disclose or transfer personal information as part of a reorganisation or a sale of the assets of a Freya + Bailey  Skincare.

Freya + Bailey Skincare travaglia cun parechji prestatori naziunali è internaziunali di fiducia, individui, agenzie è imprese per furniscevi i beni è servizi di alta qualità chì aspettate da noi cum'è e imprese di spedizione, agenzie di prevenzione di fraude, bellezza è marche cosmetiche è mercato. imprese di ricerca frà altri. Alcune esempi di e categurie di terze parti cù quale noi sparte e vostre dati sò:

PARTNERI DI FORNITORE

Freya + Bailey Skincare travaglia cun parechji fiduciarii chì furniscenu prudutti è servizii per nome. Saremu solu a quantità minima di informazioni persunali necessarie per cumpiendu l'ordini chì site o per elli per furnisce un serviziu per nome.

PARTENERI DI LIVISTA E LOGISTICA

In modu per voi per riceve i vostri beni, Freya + Bailey Skincare travaglia cù un numeru di cumpagnie di consegna è di logistica. Avemu da passà infurmazioni limitati solu à elli per assicurassi cunsegna successu di l'ordine.

CUMPARENZA IT

Freya + Bailey Skincare travaglia cù imprese è individui chì sustenenu u nostru Site è i sistemi di cummerciale.

EMPRESI DI MARKETING

Freya + Bailey Skincare travaglia cù cumpagnie di cummercializazione chì ci aiutanu à gestisce a nostra cumunicazione elettronica cun voi o realizà sondaggi, analitiche è recensioni di u produttu per nome.

EMPRESI DI TRATTAMENTO DI PAGAMENTI

Freya + Bailey Skincare travaglia cun i fornitori di trasfurmazioni di pagamentu di terzu partitu fiduciale per assicurà è gestisce in modu pagamentu in sicurezza.

Mantenendu i NOSTRI RECORDS accurati

Avemu u nostru scopu di mantene a nostra infurmazioni nantu à voi u più curretta pussibule. Se vulete cunsultà o cambià i ditaglii chì ci anu furnitu, o se vulete sguassà a vostra Inviazione publicata da u situ pudete fà in ogni mumentu usendu a pagina di Cuntattateci nantu à questu situ.

SEGURIDAD

Deve esse nutatu chì l'internet hè un ambiente inseguru. Avemu implementatu a tecnulugia è e pulitiche di l'impiegati per aiutà à salvagardà a vostra privacy da l'accessu micca autorizatu è l'usu indebitu. Cuntinueremu aghjurnà ste misure, cume adattatu, quandu a nova tecnulugia diventa disponibile.

SEDE TERZI È MEDIA SOCIALE

Ùn pudemu esse micca rispunsevuli di a pulitica è e pratiche di a privacy di altri siti di terzu (cumpresu, ma senza limitazione à Facebook, YouTube, Twitter, Pinterest, Instagram), o per i publicitarii in u nostru situ, ancu s'ellu accede à elli utilizendu ligami da u nostru situ è cunsigliatu di verificà a pulitica di ogni situ chì visitate. Se vi ligate à u nostru Site da un situ di terzu, ùn pudemu micca esse rispunsevule per e pulitiche di privacy è i pratichi di i pruprietarii o operatori di quellu situ di terzu è ti cunsigliemu di verificà a pulitica di quellu situ di terzu è cuntattate u so pruprietariu o operatore sè avete qualchissia preoccupazioni o dumande. A menu chì ùn sia micca spiegatu di manera esplicita, ùn simu micca agenti per questi siti di terzu o per qualsiasi inseritori tercani in u nostru situ, nè noi ùn sò autorizati à fà rappresentazioni in nome di elli.

TRASFERENDU A TUA INFORMAZIONI PERSONALI FURA DELLA ZONA ECONOMICA EUROPEA

Pudemu averà bisognu, cum'è parte di i servizii offerti à voi ancu da u nostru situ, per cumunicà i vostri ditaglii fora di u Spaziu Economicu Europeu ("EEA").

Semu obligati à suddisfà noi stessu prima di trasfirià a vostra infurmazione à un paese fora di l'EEE chì furnisce una prutezzione adatta per i vostri diritti di prutezzione di dati. Freya + Bailey Skincare cede solu a vostra infurmazione persunale à quelli terzi induve pudemu esse sicuru chì pudemu prutegge a vostra privacy è i vostri diritti, per esempiu u terzu hè situatu in un paese chì l'UE hà cunsideratu di avè una lege adatta di prutezzione di dati in postu, induve quellu terzu hè certificatu nantu à u Scudo di a privacy EU-US o induve avemu un cuntrattu in postu cù quellu terzu chì include e clausuli di prutezzione di dati standard di a Cummissione Europea. U nostru situ hè ospitu in servitori situati in i Stati Uniti.

QUANTO DONU CONSERVAMU A TUA INFORMAZIONE

Se ci recopilemu e vostre infurmazione persunale, u tempu chì conservemu hè determinatu da un numeru di fatturi cumprese u scopu per quale avemu aduprà quella infurmazione è i nostri obblighi sottu altre leggi. Avemu micca purteraghju a vostra infurmazione persunale di più chè hè necessariu per i scopi, o prugettu per ch'elli sò scritti, s'ellu ci hè un altru mutivu legale per noi a t'ani i infurmazioni. Ci hà da piglià tutti i passi jeudi à fallu, o sguassà da i nostri sistemi tutti i dati chì ùn anu hè necessariu. Guarderemu a vostra infurmazione persunale per a durata di u vostru contu esse attivu è per 7 anni dopu chì u nostru cuntrattu cun voi hè finitu.

MODIFICAZIONI A NOSTRA POLITICA DI PRIVITÀ

Ogni mudificazione chì pudemu fà sta Pulitica di privacy in u futuru serà affissata nantu à sta pagina. Per piacè verificà spessu per vede qualsiasi aggiornamenti o cambiamenti à questa Política di Privacità.

WHAT ARE to OMU

Avemu tutti i sforzi atti à trattà a tutte e infurmazione persunale in linea incù u vostru dirittu sottu GDPR. In particulare, You hannu lu dirittu à: -

Pigliate u vostru accunsentu per U nostru Trasfurmazione di e vostre Informazione persunale in ogni mumentu. Pudete fà questu in ogni momentu cuntattenduci à customerservice@freyaandbailey.com. In certi circustanzi, pudemu processà a vostra Informazione Personale senza u vostru accunsentu in ligna cù i bisogni di trasfurmazioni legali in GDPR. Questi includenu (tra l'altri motivi) induve u trattamentu hè necessariu per rispettà una obbligazione legale, o per prutegge u vostru interessu vitale.

Dumandemu di corregge l'infurmazioni persunali imprecisi o incompleti. Circheremu di rettificà e dati quantunque pussibule è di solitu ind'un mese à menu chì a dumanda hè cumplessa

Ask us to erase your personal Information. This is commonly referred to as the right to be forgotten. This right is only applicable where there is no compelling reason for the continued processing of your personal Information. There are some circumstances where this right to erasure does not apply and in such cases We would notify You of the reason(s) why We need to retain your personal Information (unless prevented to do so by law)<

Limite u trasfurmazione di e vostre Informazione persunale induve, per esempiu, i dati sò imprecisi, essendu trattati illegale o induve i dati ùn sò più pertinenti per u scopu specificu per a trasfurmazioni. In tali casi, Reteniremu i dati ma Ùn ne prucesseremu più senza u vostru accunsentu, o se a trasfurmazione di a vostra Informazione hè per stabilisce, eserciziu o difendendu una pretendenza legale, o per a prutezzione di diritti di altre persone, o per l'interessu publicu. mutivi. In circustanzi tali, Vi Mulateri Di L'avemu sapendu chì Intendemu rialzà a restrizzione nantu à a trasfurmazione di a vostra Informazione persunale.

Dumandate l'accessu à e vostre Informazione Personale per via di una dumanda di accessu di sughjettu. a vostra dumanda deve esse fatta à noi in scrittura è Puderemu dumandà una prova di a vostra identità prima di furnisce voi cù i dati. Ci hè di solitu ùn tassa di facennu accussì dumanda una parò, in circunstanze edizioni, pudemu classi dirigenti una tassa amministrativi (chì vi pò basatu supra lu costu amministrativi di prupona à i infurmazioni).

Avete u dirittu di dumandassi di ùn prucessa micca a vostra Informazione persunale per scopi di marketing (cumprese profilazione). Avemu vi solitu sfarente You (davanti à racoglia i vostri dati) siddu avemu ntènninu à utilizà i vostri dati di stu prugettu, o sè noi ntènninu à ùn dice a vostra infurmazione à ogni terzu partitu di stu prugettu. Pudete esercità u vostru dirittu per impedisce stu prucessu per verificà certu scatuli nantu à e forme chì usemu per raccoglie e vostre dati. Pudete ancu esercite u dirittu in ogni mumentu contactendu à noi à clientservice@freyaandbailey.com.

Ottene è riutilizate a vostra infurmazione persunale per i vostri propii scopi attraversu diverse servizii (dirittu à a portabilità di dati). Stu dirittu hè applicabile solu à e dati chì Avete furnutu à noi, induve Noi trasfurmemu e dati basati nantu à u vostru accunsentu o per l'attuazione di un cuntrattu è quandu u trattamentu hè rializatu da mezi automatizzati. Dapoi induve stu dirittu s'applica, i dati saranu furnuti à voi in un furmatu strutturatu, cumunimenti usatu è leghjitu à a macchina.

Tenite in mente chì averemu bisognu di verificà a vostra identità prima di furnisce qualsiasi informazioni persunali. Facemu questu per prutegge i vostri informazioni. Pudemu ancu dumandà di furnisciallu alcuna infurmazione voluntaria supplementare per aiutà ci à processà a vostra dumanda in modu più efficace.

CUNTATU cun noi

If at any time you would like to contact us with your views about our privacy practices, or with any enquiry relating to your personal information, you can do so by sending an e-mail to us at customerservice@freyaandbailey.com or via post at Data Protection Officer, Freya + Bailey Skincare, 71-75 Shelton Street,  Covent Garden, London, WC2H 9JQ United Kingdom.

Sè vo avete un lagnanza à nantu à u nostru mugnera di u vostru Information persunale, ùn avissi a billezza di u casu di guvernà cù a vostra cuncerna à l 'abbusu. Tuttavia, se vulete, pudete fà una reclamazione direttamente à l'Uffiziu di u Commissariu à l'infurmazioni, l'autorità di cuntrollu di u Regnu Unitu per i prublemi di prutezzione di dati (www.ico.org.uk o 0303 123 1113).

Chiudi (esc)

popup Mappa

Aduprate questu popup per incrustà una forma di registrazione di lista di mailing. Alternativamente aduprate com'è simplice chjamate à l'azzione cun un ligame à un pruduttu o una pagina.

Verificazione di età

Clicchendu in input vi verificate chì sò invechja di cunsumà l'alcohol.

Search

Shopping Cart

U Carrettu è bluccata, viotu.
Shop now